Näin hääkutsut suunnitellaan palmun alta

 

Tunnustus: Olen reissumimmi henkeen ja vereen. Rakastan matkoja ja matkustamista ja inspiroidun reissuista valtavasti. Saatoit jo bongata, että suunnittelin Kalligrafiastudion hääkutsumallistonkin pohjautuen viiteen eri matkakohteeseen?

 

Tammi-helmikuu on hääkutsujen sesonkiaikaa. Kutsukyselyitä ja -tilauksia on alkanut jo tipahdella, ja tänä vuonna juhlitaan toivottavasti ennätysmäärä häitä. Ja silti päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni siitä, että vietän juuri nyt – keskellä sesonkia – useamman kuukauden tropiikissa, paossa talven kylmää ja pimeää. Am I crazy?!

 

Onnistuuko hääkutsujen suunnittelu tropiikissa? No tietysti! Mulla on läppäri mukana, ja vietän tammikuun Verse Collective -nimisessä coworking-hotellissa Sri Lankan etelärannikolla.

Täällä on hyvää teetä ja loistava nettiyhteys, joten olen teidän tavoitettavissa koko suunnitteluprosessin ajan. Lisäksi minulla on mahtavat ja luotettavat kumppanit Suomessa, jotka varmistavat että kaukomailla suunnittelemani kutsut painetaan edelleen kestävästi ja kauniille papereille kotimaassa ja valmiit kutsut kuljetetaan teidän kotiovelle.

On vain muutama huomioitava asia, jos haluatte lähettää kutsut ennen helmikuun loppua:

  • Kutsujen toimitusaika tällä hetkellä 4-6 viikkoa tilauksesta

  • Saatte vedokset sähköpostiin ennen painatusta

  • Saatte valmiit kutsut painosta suoraan kotiovelle

  • Kirjekuorien tilaus on jäissä reissun ajan, mutta jos haluatte kauniit kirjekuoret kutsujen seuraksi niin ota yhteyttä, mulla on näihin ratkaisu!

 

Oottteko jo valinneet, onko teidän häät enemmän New York -henkisen tyylikkäät, romanttiset kuten ihana Pariisi, vai ehkäpä Toscanan aurinkoisista kukkuloista inspiroituneet?

 
 
Hääkutsu, jossa modernia kalligrafiaa ja tyylikäs minimalistinen fontti
 

”Heti aluksi ihan valtavat kiitokset kauniista kutsuista – ne jopa ylittivät odotuksemme! Oli ihan mielettömän kiva postittaa kutsut vastaanottajille, ja palautteen perusteella ne olivat myös ihana vastaanottaa :-)”  

- Tiia ja Sami, 2021