MODERNIN KALLIGRAFIAN & brush lettering WORKSHOPIT

 

Script Creativen järjestämät kalligrafiakurssit ja brush lettering workshopit on tarkoitettu kaikille, ketkä innostuvat käsillä kirjoittamisesta, typografiasta ja script fonteista - tai muuten vain haluavat kokeilla jotain uutta ja kaunista.

Modernin kalligrafian ja sivellintekstauksen workshopeissa pääset kanavoimaan luovuuttasi ja etsimään omaa, persoonallista letteröintityyliäsi Script Creativen perustajan Aini Mäensivun inspiroivassa ja asiantuntevassa ohjauksessa. Workshopissa pääset käyttämään ammatilaistenkin suosimia, huippulaadukkaita työvälineitä, tutustumaan kalligrafian perusteisiin ja historiaan, sekä pitämään hauskaa ihanassa seurassa!

“Oli tosi siistiä osallistua sun workshoppiin. Sulla on ihana energia, olet superpro työssäsi ja sun innostus välittyy!”

-

"Päivä oli erittäin ihana ja suosittelen tätä lämpimästi muille. Persoonasi ja tapasi opettaa ovat loistavat. Kiitos!"

 

Voit varata workshopin myös yksityistilaisuuteen tai tapahtumaan! Olemme opettaneet mm…

 
 
 
 
 

workshopit yrityksille Ja ryhmille

Haluaisitteko löytää virkistyspäivään tai firman pikkujouluihin ohjelmaa, joka vie ajatukset screeneiltä luovan käsillä tekemisen pariin? Modernia kalligrafiaa voi oppia kuka tahansa, graafikosta controlleriin.

Workshopissa osallistujat pääsevät tutustumaan modernin kalligrafian perusteisiin, opettelemaan kalligrafiaterän ja irtomusteen käyttöä, ja lopuksi luomaan omat upeat taideteoksensa.

Modernin kalligrafian workshop voidaan järjestää toimistolla, kahvilassa tai missä tahansa juhlatilassa, kunhan sieltä löytyy istumapaikat ja pöytätilaa kaikille osallistujille.

Otamme huomioon kaikki erityistoiveet - tehdään teidän tapahtumasta teidän näköinen!

DSC04216-5.jpg

Palautetta. . .  

"Loved the informal environment and the practicing!"

"Päivä oli erittäin ihana ja suosittelen tätä lämpimästi muille. Persoonasi ja tapasi opettaa ovat loistavat. Kiitos!"

"Uuden taidon oppiminen, hyvä ilmapiiri. Iso kiitos Aini, tämä oli huippua!" 

”ihanaa keskitttymistä kirjaimiin kauniissa, rauhallisessa ympäristössä”

”Rauha, valo, iloinen tunnelma”

”Parasta oli neuvot juuri minulle, ja kysymyksiin vastaaminen.”