Workshop image for website.jpg

MODERNIN KALLIGRAFIAN WORKSHOPIT

 

Script Creativen järjestämät workshopit on tarkoitettu kaikille, ketkä nauttivat käsillä kirjoittamisesta, innostuvat typografiasta ja script fonteista, haluavat oppia kalligrafiaa DIY-hääkoristeisiin tai bujoiluun - tai muuten vain haluavat kokeilla jotain uutta ja kaunista.

Kolmetuntisen alkeis-workshopin aikana saat sekä välineet että taidot modernin kalligrafian oppimiseen! Pääset harjoittelemaan ammattilaisten rakastamilla työvälineillä ja Script Creativen suunnittelemilla harjoituslehtisillä. Aiempaa kokemusta ei tarvita - kaiken tarvittavan saat paikan päällä!

 

Palautetta. . .  

"Loved the informal environment and the practicing!"

"Päivä oli erittäin ihana ja suosittelen tätä lämpimästi muille. Persoonasi ja tapasi opettaa ovat loistavat. Kiitos!"

"Uuden taidon oppiminen, hyvä ilmapiiri. Iso kiitos Aini, tämä oli huippua!" 

 

ALKEIS

12.1. Modern Calligraphy Workshop
klo 11-14
68€
lisätiedot ja ilmoittautuminen >

2.2. Modern Calligraphy Workshop
klo 11-14
68€
lisätiedot ja ilmoittautuminen >

9.3. Modern Calligraphy Workshop
klo 11-14
68€
lisätiedot ja ilmoittautuminen >

JATKO

10.3. Modern Calligraphy Workshop
klo 11-14
68€
lisätiedot ja ilmoittautuminen >

 


brush lettering workshop helsinki-04.png

Brush lettering

Yhdistimme voimamme iloisen värikkään Maininki & Ystävät -kässäkerhon kanssa, ja järjestämme kaksi brush lettering (sivellintekstaus) -workshopia tammikuussa 2019.

Kurssilla pääset tutustumaan sivellintussin käyttöön, opettelemaan kalligrafian ja modenin letteröinnin alkeita, kehittämään omaa kirjoitustyyliäsi, sekä luomaan ensimmäisen brush lettering -teoksesi. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen workshopeihin löytyy Maininki & Ystävät -kässäkerhon verkkokaupasta.


pikkujouluT JA TIIMIPÄIVÄT

Haluaisitte löytää aktiviteetin, joka ruokkii luovuutta, antaa oppimisen kokemuksia koko porukalle ja vie ajatukset läppärin screeniltä orgaanisen käsillä tekemisen pariin? Modernia kalligrafiaa voi oppia kuka tahansa, graafikosta controlleriin.

Workshopeissa osallistujat oppivat mikä tekee modernista kalligrafiasta modernia ja pääsevät kokeilemaan hiusterällä ja irtomusteella kirjoittamista Script Creativen ohjelehtisten ja opastuksen avulla. Jokaisella on hyppysissään taito saada kalligrafiaterästä paksuja ja ohuita kynänvetoja ja uskomattoman kauniita kirjaimia.

Modernin kalligrafian workshop voidaan järjestää teidän toimistolla tai muussa juhlapaikassa, josta löytyy istumapaikat ja pöytätilaa kaikille osallistujille. Sopiva ryhmäkoko on jossain 6-18 henkilön välillä. Tarvittavat välineet ja harjoituspaperit kuuluvat workshopin hintaan, ja jokainen saa muistoksi itse taiteilemansa kalligrafiateoksen. Sopiva kesto workshopille on 2-3h, mutta jo tunnissa saa alkeet haltuun jos aika on kortilla. Workshopin yhteydessä voidaan hyvin nauttia lasillinen kuohuvaa tai punkkuglögiä, mutta vahvemmat juhlajuomat on hyvä jättää loppuiltaan.

DSC04216-5.jpg