MODERNIN KALLIGRAFIAN WORKSHOPIT

 
Workshop image for website.jpg

Script Creativen järjestämät workshopit on tarkoitettu kaikille, ketkä nauttivat käsillä kirjoittamisesta, innostuvat typografiasta ja script fonteista, haluavat oppia kaunista kalligrafiaa DIY-hääkoristeisiin tai bujoiluun - tai muuten vain haluavat kokeilla jotain uutta ja kaunista.

Kolmetuntisen alkeis-workshopin aikana saat sekä välineet että taidot modernin kalligrafian oppimiseen! Pääset harjoittelemaan ammattilaisten rakastamilla työvälineillä ja Script Creativen suunnittelemilla harjoituslehtisillä. Aiempaa kokemusta ei tarvita - kaiken tarvittavan saat paikan päällä!

 

Palautetta. . .  

"Loved the informal environment and the practicing!"

"Päivä oli erittäin ihana ja suosittelen tätä lämpimästi muille. Persoonasi ja tapasi opettaa ovat loistavat. Kiitos!"

"Uuden taidon oppiminen, hyvä ilmapiiri. Iso kiitos Aini, tämä oli huippua!" 

 

10.11.2018

Modernin kalligrafian alkeet
klo 11-14
68€
TÄYNNÄ

1.12.2018

Modernin kalligrafian alkeet
klo 11-14
68€
lisätiedot ja ilmoittautuminen >

1.12.2018

Modernin kalligrafian jatko
klo 15-18
68€
lisätiedot ja ilmoittautuminen >

 

 
 
 

pikkujouluT JA TIIMIPÄIVÄT

Haluaisitte löytää aktiviteetin, joka ruokkii luovuutta, antaa oppimisen kokemuksia koko porukalle ja vie ajatukset läppärin screeniltä orgaanisen käsillä tekemisen pariin? Modernia kalligrafiaa voi oppia kuka tahansa, graafikosta controlleriin.

Workshopeissa osallistujat oppivat mikä tekee modernista kalligrafiasta modernia ja pääsevät kokeilemaan hiusterällä ja irtomusteella kirjoittamista Script Creativen ohjelehtisten ja opastuksen avulla. Jokaisella on hyppysissään taito saada kalligrafiaterästä paksuja ja ohuita kynänvetoja ja uskomattoman kauniita kirjaimia.

Modernin kalligrafian workshop voidaan järjestää teidän toimistolla tai muussa juhlapaikassa, josta löytyy istumapaikat ja pöytätilaa kaikille osallistujille. Sopiva ryhmäkoko on jossain 6-18 henkilön välillä. Tarvittavat välineet ja harjoituspaperit kuuluvat workshopin hintaan, ja jokainen saa muistoksi itse taiteilemansa kalligrafiateoksen. Sopiva kesto workshopille on 2-3h, mutta jo tunnissa saa alkeet haltuun jos aika on kortilla. Workshopin yhteydessä voidaan hyvin nauttia lasillinen kuohuvaa tai punkkuglögiä, mutta vahvemmat juhlajuomat on hyvä jättää loppuiltaan :)

DSC04216-5.jpg