“When I have my paper and pen in front of me, I

instantly feel at peace”

Aini in Blue Wings Magazine, Feb 2018

AINI MÄENSIVU SCRIPT

ihana tavata,

— Olen Aini Mäensivu - tapahtumasuunnittelija, kalligrafi ja iloinen tuulihattu Script Creativen takana.

Valmistuttuani tapahtumatuottajaksi Bournemouthin yliopistosta olen saanut olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa satoja mahtavia tapahtumia sekä Helsingissä että Lontoossa. Viimeiseen kahdeksaan vuoteen mahtuu festareita, urheilutapahtumia, lanseerausbileitä, yritysjuhlia, synttäreitä ja lukuisia häitä.

Hullaannuin moderniin kalligrafiaan työskennellessäni Lontoossa hääsuunnittelijana. Piirrettyäni ensimmäiset omat viivat kalligrafiaterällä olin koukussa saman tien ja ahmin nettikursseja, blogeja ja tutoriaaleja aiheeseen liittyen. Kalligrafiastudio Script Creative sai alkunsa vuoden 2017 keväällä, kun olin muuttanut takaisin Helsinkiin ja halusin tuoda ihanaa kalligrafiatyyliä Lontoosta Suomeen.

Nyt piirrän kauniita kirjaimia tapahtumiin, yrityksille ja yksityiskoteihin. Asiakkaihimme lukeutuu muotitaloja, tapahtumajärjestäjiä sekä lukuisia ihania hääpareja. Levitän rakkautta kirjaintaidetta kohtaan opettamalla modernia kalligrafiaa kuukausittaisissa workshopeissa ja tapahtumissa.


Script Creative syntyi, jotta…

Kalligrafiarakkaus leviäisi kuin taikapöly

Moderni ja luova kalligrafia on minulle intohimo, innostus ja lähtökohta.

Koristelen kalligrafialla lähes minkä tahansa pinnan — liitutaulut, lasinsirpaleet, taulut ja opasteet. Graafisten elementtien ja tapahtumasomistusten lähtökohtana on käsinpiirretty kalligrafia. Järjestän workshopeja, suunnittelen visuaalisia somistuselementtejä tapahtumiin, näyteikkunoihin ja muihin toteutuksiin. Luon kustomoituja kalligrafiatöitä ja opetan kalligrafiaa niin tapahtumissa kuin yksityistilaisuuksissakin.

eettisyys ei tarkoittaisi kauneudesta karsimista

Luomuksemme eivät ole kertakäyttötavaraa — tavoitteemme on luoda paperituotteita, jotka ovat merkityksellisiä, tärkeitä ja kestäviä. Script Creativen kutsut, työt ja paperit haluavat tulla rakastetuksi pitkään.

Painotuotteet painetaan tuulivoimalla ja ympäristöystävällisille, FSC-sertifioiduille papereille, joiden alkuperä on määritettävissä. Pakkausmateriaalit ovat paperisia tai kierrätettyjä.

Kertakäyttömuovia emme käytä.