AINI MÄENSIVU SCRIPT

ihana tavata,

— Olen Aini Mäensivu - tapahtumasuunnittelija, kalligrafisti ja iloinen tuulihattu Script Creativen takana.

Valmistuttuani tapahtumatuottajaksi Bournemouthin yliopistosta olen saanut olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa satoja mahtavia tapahtumia sekä Helsingissä että Lontoossa. Viimeiseen kahdeksaan vuoteen mahtuu festareita, urheilutapahtumia, lanseerausbileitä, yritysjuhlia, synttäreitä ja lukuisia häitä.

Hullaannuin moderniin kalligrafiaan työskennellessäni Lontoossa hääsuunnittelijana, ja piirrettyäni ensimmäiset omat viivat kalligrafiaterällä, olin koukussa saman tien. Harrastin intohimoisesti, kahlaten läpi jokaisen nettikurssin, blogin ja tutoriaalin, jota aiheeseen liittyen oli julkaistu. Kalligrafiastudio Script Creative sai alkunsa vuoden 2017 keväällä, kun hyväntekeväisyysprojektina alkanut kalligrafiatöiden myynti otti tuulta alleen.

Nyt kirjoittamani kauniit kirjaimet somistavat tapahtumia, paperituotteita sekä sisustuskokonaisuuksia. Asiakkaihimme lukeutuu muotitaloja, tapahtumajärjestäjiä sekä lukuisia ihania hääpareja. Kirjoitamme ja opetamme modernia kalligrafiaa mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Rakkaus tapahtumia ja kauniita asioita kohtaan ulottuu jo kirjaimia kauemmaksi, sillä toteutamme yksittäisten tapahtumakoristeiden lisäksi myös kokonaisia tapahtumasomistuksia yhdessä upeiden floristi-ystäviemme kanssa.


Script Creative syntyi, jotta…

Kalligrafiarakkaus saisi levitä kuin taikapöly

Luova kalligrafia ja kauniit paperitarvikkeet ovat meille intohimo ja lähtökohta.

Tapahtuma-asiakkaamme arvostavat paperitarvikkeiden luonnonkaunista estetiikkaa ja niiden luomaa tunnelmaa. Järjestämme workshopeja, suunnittelemme kalligrafialla koristeltuja tapahtumatoteutuksia, luomme kustomoituja kalligrafiatöitä ja opetamme kalligrafiaa niin tapahtumissa kuin yksityistilaisuuksissakin.

Tapahtumasta tulisi juuri teidän näköinen

Parhaat juhlat eivät synny trendejä seuraamalla vaan sydämellä. Onnistunut tilaisuus näyttää ja kuulostaa teiltä ja rakentuu teille ominaisen, ainutlaatuisen vision ympärille.

Anna meidän näyttää, mitä upeaa voimme luoda teidän tapahtumaan. Kalligrafian lisäksi tarjoamme koko somistustoteutuksen aina suunnittelusta toteutukseen; kukat, kattaus, kalusteet, graafiset - you name it!

eettisyys ei tarkoittaisi kauneudesta karsimista

Koristeet haluavat tulla rakastetuksi pitkään. Luomuksemme toteutetaan luonnollisia materiaaleja sekä kierrätettyä ja sertifioituja papereita käyttäen.

Kukkavalinnat edustavat kuluvan kauden satoa ja noudattelevat kestävän tuotannon periaatteita aina kun vain mahdollista. Muoviset kertakäyttöastiat tai kertakäyttöiset koristeet jätämme suunnitelmista täysin.