Hääkutsut ja hääkalligrafia

Script Creative on hulluna persoonallisiin, kauniisiin paperitarvikkeisin ja kalligrafiateoksiin. 

Hääkutsujen tulee näyttää teiltä ja heijastella teidän häiden ilmettä, värimaailmaa ja fiilistä. Siksi kutsut suunnitellaan yhdessä, tavoitteena teidän näköiset, ihanat taideteokset, jotka teidän vieraat haluavat nostaa seinälle ja jääkaapinoveen. 

Parhaissa häissä sama ilme ja värimaailma ulottuu kutsuista hääpäivän materiaaleihin ja kiitoskortteihin. Kutsujen lisäksi me luomme paikkakortit, menukortit ja ohjelmakortit, sommitellaan pöytäkartat, tekstataan liitutaulut ja toteutamme villitkin ideat. 

IMG_1307.jpg

Hääkutsut

Kukkasia, vesiväripiirroksia vai kalligrafiaa? Kohopaino vai tavallinen? Te kerrotte ideanne, teemanne ja toiveenne, meidän tehtävä on suunnitella ja toteuttaa niiden pohjalta. Ideoimme ja inspiroidumme kaikesta 

Uniikit kutsut, suunnittelu ja painatus alk. 350€

place cards.JPG

Paikkakortit

Paikkakortit kirjoitetaan aina käsin, eli jokaisen vieraan nimi on uniikki kalligrafiateos. Kortit ja pöytäkartta voidaan luoda kartongille teidän kutsujen ja teeman tyyliä mukaillen. Tai nimet voidaan kirjoittaa hääpaikan peiliin, kivilaatoille tai vaikka viinilaseihin!

Paikkakortit alk. 1,75€ / nimi

C25D9C27-AB53-416B-A87B-051471A41D36.JPG

Liitutaulut ja koristelu

Letteröinti ja moderni kalligrafia sopii liitutauluille ja hääpaikan koristeluun ihan mielettömän hyvin. Persoonalliset ja hauskat opaskyltit, baarimenut, pöytäkartat, tienvarsikyltit luo tunnelmaa ja persoonallista ilmettä teidän juhlapäivään. Suunnitellaan tarkemmin teidän tarpeiden pohjalta! Prosessista...

1. Lähetä meille sähköposti, jossa kerrot hieman enemmän teidän suunnitelmista ja toiveista; muista mainita teidän hääpäivä ja miten pikaisella aikataululla tarvitset materiaalit! Kaikki lisäinfo, inspiraatio ja intoilu otetaan tässä vaiheessa ilolla vastaan. Olet koonnut mood boardin Pinterestiin? Hyvä, linkkaa se mukaan! Teillä on tarkasti määritellyt teemavärit? Ihanaa, kerro lisää! 

2. Kyselen vielä tarkentavia kysymyksiä, joiden pohjalta a) tärkeimpänä muodostan selkeän käsityksen juuri teidän tyylistä, tunnelmasta ja siitä, mikä on "teidän juttu!" ja b) osaan antaa tarkan tarjouksen työn ja painatuksen hinnoista. 

3. Kun käytännön detskut ja yksityiskohdat on sovittu ja tarjous hyväksytty, päästäänkin pian kaikista parhaaseen osuuteen!

4. Tässä vaiheessa pyydän teiltä kutsun ja muiden materiaalien lopulliset tekstit, jotka voitte lähettää minulle tekstitiedostona sähköpostitse. Kopioin tekstin sellaisenaan lopullisiin matskuihin, joten on tärkeää että typo-tsekkaus on tehty jo tässä vaiheessa. 

5. Suunnittelutyö tapahtuu Script Creativen studiolla, jossa maalaan, piirrän, kirjoitan, digitoin ja taiteilen sydämeni kyllyydestä, luoden teidän toiveiden pohjalta ehdotuksen (tai pari!). Lähetän teille sähköpostitse koevedokset, joita saatte vielä kommentoida ja joita voidaan viilata, jotta kaikki näyttää täydelliseltä. 

6. Hyväksytyt kutsut ja materiaalit lähetetään painoon, käsinkirjoitettavat elementit siirtyvät tuotantoon ja valmiit työt toimitetaan teille toivomallanne tavalla.