häästailaus.jpeg
 

SUSTAINABLE EVENT DESIGN

We can’t wait to make your event freakin’ amazing.

 
 

EVENT DESIGN keskittyy tapahtumien visuaaliseen tuotantoon ja tapahtumatilan kokonaisvaltaiseen stailaukseen. Olemme tehneet satoja tapahtumia ja häitä, joten tiedämme että yhdetkään juhlat eivät ole samanlaiset.

Siksi aloitamme luomalla teidän toiveiden, tavoitteiden ja persoonallisuuksien pohjalta vision tapahtumalle — kantavan punaisen langan, joka johdattelee meidät oikeisiin materiaali-, koriste-, kukka- ja muihin valintoihin.

Etsimme tapoja tuoda mukaan persoonallisia yksityiskohtia. Työskentelemme tiiviisti yhdessä, jotta kokonaisuudesta muodostuu merkityksellinen teille, ja unohtumaton teidän vieraille.

KESTÄVÄT VALINNAT ovat meille tärkeitä. Emme koskaan käytä muovisia tai kertaikäyttöisiä koristeita emmekä nahkaa tai turkista. Valitsemme eettisesti kasvatettuja kauden kukkia ja kasviperäisiä luonnonmateriaaleja. Kutsut ja paperitarvikkeet painetaan tuulivoimalla ja metsäsertifioiduille tai kierrätetylle paperille. Kestävät, ekologiset häät ja tapahtumat eivät tarkoita tunnelmasta karsimista - päin vastoin.


Palveluumme kuuluu mm.

 

// tapahtumasuunnittelu // somistus // tilan stailaus // ekologiset, vegaaniset kynttilät, koristeet ja propsit // kukka-asetelmat // graafinen suunnittelu // kattaussuunnittelu // valaistus // kalusteet // plaseeraus // kalligrafia ja letteröinti // kutsut // kyltit ja opasteet // markkinointimateriaalit //

 
 

Mikään toive ei ole meille liian iso tai pieni. Otamme mieluusti koko tapahtuman hoteisiimme aina suunnittelusta tilaisuuden viimeisiin tunteihin - tai ihan sen mukaan, miten sovitaan.