kattaus+tapahtumastailaus.jpg

Tapahtumastailaus

We can’t wait to make your event freakin’ amazing.

Häät tai muu tapahtuma tulossa, mutta yhtenäinen visuaalinen ilme edelleen hukassa? Kattauksesta puuttuu menukortit ja se jokin, joka sitoo kokonaisuuden yhteen? Tai teillä on tuhansia ideoita, mutta ei yhtä tiettyä suuntaa?

Teillä on tiedossa yksi elämänne tärkeimmistä päivistä, joten anna meidän auttaa! Uskoessanne somistussuunnittelun ammattilaiselle, saatte nauttia juhlasta ja sen valmistelusta ilman stressiä ja odottamattomia tilanteita. Toivottepa sitten apua somistuksen ja visuaalisen maailman suunnittelussa tai apukäsiä itse juhlapäivän koristeluissa, autamme mielellämme.

Olemme tehneet satoja tapahtumia ja häitä, joten tiedämme että yhdetkään juhlat eivät ole samanlaiset. Siksi aloitamme teidän toiveiden, tavoitteiden ja persoonallisuuksien pohjalta, ja kartoitamme missä kaipaatte eniten apua. Luomme somistussuunnitelman joka istuu teidän juhlapäivään täydellisesti, teemme käytännön toteutuksen ja siivoamme tarvittaessa kaiken pois juhlan jälkeen.

Somistuspalvelumme kattaa kukka-asetelmat, kattauksen, kalusteet, kalligrafian, graafiset, valaistuksen ja paperituotteet… you name it!


eettisyys ei tarkoita kauneudesta karsimista

Koristeet haluavat tulla rakastetuksi pitkään. Luomuksemme toteutetaan luonnollisia materiaaleja sekä kierrätettyä ja sertifioituja papereita käyttäen. Kukkavalinnat edustavat kuluvan kauden satoa ja noudattelevat kestävän tuotannon periaatteita aina kun vain mahdollista. Olemme vegaaninen yritys, eli emme käytä eläinperäisiä tuotteita somistuksissamme. Muoviset kertakäyttöastiat tai kertakäyttöiset koristeet jätämme suunnitelmista täysin.

Mockup invites-05.jpg

 
Pyysimme Script Creativen apua, kun suunnittelimme häitämme Ääniwallissa kesällä 2017. Paikka oli jo sinänsä haastava, saada isosta, “karusta” hallista juhlava ja meidän näköisemme. Lisäksi rakastamme akrobatiaa, ja halusimme tuoda häihin sirkus-teeman joka näkyisi koristeluissa sekä esityksissä. Aini otti nopeasti kopin meidän toiveista. Hän hoiti kaiken ja hiukan enemmänkin oma-aloitteisesti ja nopeasti. Aini on todella luova ja kekseliäs - en olisi osannut haaveillakaan koristeluista joita hän meille toteutti.

Kaikki sujui ihanan helposti. Häämme olivat todella upeat ja itse sain keskittyä kokonaan juhliin ilman stressiä ja huolta siitä että sujuuko kaikki. Aini on positiviinen ja pitää langat käsissä helposti paineenkin alla, voin helposti suositella Script Creativea juhliin kuin juhliin.
— Reetta ja Sami
 

 

PALVELUUME KUULUU MM.

// tapahtumasuunnittelu // somistus // tilan stailaus // ekologiset, vegaaniset kynttilät, koristeet ja propsit // kukka-asetelmat // graafinen suunnittelu // kattaussuunnittelu // valaistus // kalusteet // plaseeraus // kalligrafia ja letteröinti // kutsut // kyltit ja opasteet // markkinointimateriaalit //

 

Kysy lisää! Mikään toive ei ole meille liian iso tai pieni.