AINI MÄENSIVU SCRIPT

ihana tavata,

Olen Aini - visuaalinen suunnittelija, kalligrafisti ja tapahtumatuottaja Script Creativen takana.

Valmistuttuani tapahtumatuottajaksi Bournemouthin yliopistosta Englannissa, olen saanut tehdä hurjasti töitä unelmaisissa työpaikoissa ja tiimeissä sekä Helsingissä että Lontoossa. Viimeisen 8 vuoden aikana olen ollut mukana koordinoimassa, tuottamassa, suunnittelemassa ja stailaamassa kymmeniä, jopa satoja tapahtumia. Mukaan lukeutuu festareita, urheilutapahtumia, lanseerausbileitä, yritysjuhlia, synttäreitä ja valtava määrä häitä.

Script Creative sai alkunsa vuoden 2017 keväällä, koska olin hullaantunut moderniin kalligrafiaan ja sitä kautta graafiseen suunnitteluun. Aloin saada yhteydenottoja yrityksiltä ja hääpareilta, jotka tilasivat minulta kustomoituja kutsuja, paikkakortteja ja tapahtumakoristeita.

Syksyllä 2018 otin ison uuden askeleen, kun jätin päivätyöni ja lähdin yrittäjäksi. Script Creativen avulla saan yhdistää pitkän tapahtumakokemuksen ja intohimon kauniita asioita, kalligrafiaa ja designia kohtaan. Siksi tarjoamme nyt upeiden kalligrafiatöiden ja hääkutsujen lisäksi kokonaisvaltaista tapahtumastailausta.

Muunnamme tavalliset tapahtumatilat upeiksi ja elämyksellisiksi tiloiksi jotka heijastavat tapahtuman tavoitteita, luonnetta ja teidän persoonia. Suunnittelemme kokonaisvaltaisen somistuksen teidän toiveiden pohjalta, ja toteutamme kukat, kalligrafiat, valot, koristeet sekä graafiset elementit. Suosimme kestäviä, vastuullisia vaihtoehtoja missä vain mahdollista.

 
 

WHAT’S HAPPENING RIGHT NOW?

Ota insta seurantaan @script_creative - Postaamme vain kauniita asioita, I promise!