script creative on helsinkiläinen luova studio, jossa rakkaus kauniita asioita ja kalligrafiaa kohtaan yhdistyy ammattimaiseen tapahtumatuotantoon ja hääsuunnitteluun.

Script Creative syntyi, jotta maailmassa olisi enemmän kauniita asioita. Haluamme tarjota hääpareille enemmän valinnanvaraa häiden visuaalisen maailman suunnittelussa aina kutsuista kiitoskortteihin asti.

Haluamme, että juhlat ovat enemmän itse juhlijoiden näköisiä, eivät ulkopuolisten odotusten tai ikiaikaisten perinteiden sanelemia.

Haluamme, että luovat yrittäjät saavat ylpeinä esitellä tyylikkäitä logoja ja yritysilmeitä, joista huokuu persoonallisuus ja intohimo.


ihana tavata,

Olen Aini - kalligrafisti, tapahtumasuunnittelija ja ikuinen unelmoija Script Creativen takana. P√§iv√§t suunnittelen tapahtumia, illat piirr√§n upeita kirjaimia ja kalligrafiaa. 

Perustin Script Creativen, jotta suomalaisista h√§ist√§ ja yrityksist√§ tulisi entist√§kin kauniimpia. Siksi somistan tapahtumia, suunnittelen h√§it√§ ja teen ihania kutsuja ja paperitarvikkeita. Autan my√∂s pienyrityksi√§ loistamaan luomalla logoja ja yritysilmeit√§. 

Ja koska maailmassa ei koskaan voi olla tarpeeksi luovia harrastuksia, opetan myös modernia kalligrafiaa huippusuosituissa, kuukausittaisissa workshopeissa.