script creative on helsinkiläinen luova studio, jossa rakkaus kauniita asioita ja kalligrafiaa kohtaan yhdistyy ammattimaiseen tapahtumatuotantoon.

Script Creative syntyi, jotta maailmassa olisi enemmän kauniita asioita. Haluamme tarjota hääpareille enemmän valinnanvaraa häiden visuaalisen maailman suunnittelussa aina kutsuista kiitoskortteihin asti.

Haluamme, että juhlat ovat enemmän itse juhlijoiden näköisiä, eivät ulkopuolisten odotusten tai ikiaikaisten perinteiden sanelemia.

Haluamme, että luovat yrittäjät saavat ylpeinä esitellä tyylikkäitä logoja ja yritysilmeitä, joista huokuu persoonallisuus ja intohimo.


ihana tavata,

Olen Aini - kalligrafisti, tapahtumasuunnittelija ja ikuinen unelmoija Script Creativen takana. Päivät suunnittelen tapahtumia, illat piirrän upeita kirjaimia ja kalligrafiaa. 

Perustin Script Creativen, jotta suomalaisista häistä ja yrityksistä tulisi entistäkin kauniimpia. Siksi somistan tapahtumia, suunnittelen häitä ja teen ihania kutsuja ja paperitarvikkeita. Autan myös pienyrityksiä loistamaan luomalla logoja ja yritysilmeitä. 

Ja koska maailmassa ei koskaan voi olla tarpeeksi luovia harrastuksia, opetan myös modernia kalligrafiaa huippusuosituissa, kuukausittaisissa workshopeissa.